Før du bestiller dine nye gardiner, er det vigtigt, at du har foretaget en korrekt opmåling af dine vinduer. Det er essentielt, at du måler korrekt i første omgang, så du ender med de helt rigtige gardiner til netop din bolig – og så du slipper for at få gardiner hjem, som ikke passer til vinduet. Se her, hvordan du måler dine gardiner korrekt op.

Det er slet ikke så svært

Når du skal måle op til gardiner eller persienner, er det vigtigt, at du koncentrerer dig. Holder du tungen lige i munden, så er det faktisk slet ikke så svært. Det er nemmere, end du forestiller dig, og det kræver hverken avanceret værktøj eller meget tid, når du skal i mål med korrekt opmåling til dine gardiner.

Den tid, du lægger i opmålingen, er godt givet ud i sidste ende. På den måde er du nemlig sikker på, at de gardiner, som du bestiller hjem, rent faktisk passer til dit vindue. Det betyder samtidig, at du ikke skal bruge penge på gardiner, som i sidste ende ikke matcher dit behov. Du kan også få hjælp her: https://gardinmageren.dk.

Sådan måler du korrekt op til dine gardiner

Når du skal måle op til dine gardiner, er det vigtigt, at du holder tungen lige i munden. Det er slet ikke så svært, som man skulle tro, og det kræver heller ikke meget tid. Faktisk skal du kun bruge tre ting, når du skal måle op – et målebånd, en blyant og et stykke papir, hvor du kan skrive målene ned på.

Du bør vælge et målebånd i stål frem for et i plast eller en tommestok, da det giver dig mere nøjagtige mål. Det skyldes, at et målebånd i stål er stift og blødt på samme tid, og dermed bliver det lettere at få den helt rigtige opmåling. En tommestok kan være for hård, og det gør det svært at måle i hjørner, da den ikke er fleksibel.

Når du skal finde den rigtige bredde til gardinerne, skal du måle i toppen af lysningen og i bunden. Stemmer de to mål ikke overens, skal du bruge det mindste af målene. Efterfølgende skal du trække én centimeter fra målet, så der er plads til beslagene. Du kan altid forhøre dig hos forhandleren, hvis du er i tvivl.

Leder du efter gardiner i Sønderborg, så se her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!